Şenpiliç’in ana sponsorluğunu üstlendiği 6. Yemek Şöleni kapsamında yemek bloggerları ünlü yemek tasarımcısı Sırma Bradley ile bir araya geldi.

Greenpark Hotel Bostancı’da düzenlenen 6. Yemek Şöleni’nde yemek bloggerlarına özel bir workshop düzenleyen Sırma Bradley, değişik malzemeler kullanarak hazırladığı eğlenceli sunumları katılımcılarla paylaştı.

Yoğun ilgi gören workshopta Sırma Bradley’in kırmızı dolmalık biber ve yeşil soğanı biraraya getirerek hazırladığı “Laleler”,küçük sandiviç ekmeklerinden hazırladığı “Kaplumbağalar” ve içi Çerkez tavuğu dışı cevizlerden oluşan “Ananas” sunumları büyük beğeni topladı.

Sırma Bradley ayrıca Şenpiliç ana sponsorluğunda gerçekleşen ve bu sene tavuk yemeklerinin yarıştığı Yemek Yarışması’nın jüri üyeliğini de üstlendi. Yarışmada 1.liği Anneannemin Tavuklu Nohut Yemeği adlı tarifi ile Ayşegül Tosun kazandı. Sabire Altay, Ekmek Çanağında Zahterli Tavuk tarifiyle 2. olurken, Raziye Korkmaz da Tavuklu Sebzeli Rulo Sarma’sıyla 3.lüğe layık görüldü. Dereceye girenlerin yanı sıra Yemek Şöleni’nde yarışan tüm finalistler de birbirinden değerli hediyeler kazandı.

6. Yemek Şöleni