Malzemeler:

2 adet Şenpiliç Izgara Tava

1 adet soğan

1 adet kırmızı kapya biber

1 adet yeşil biber

2 adet büyük boy patates

3 yemek kaşığı zeytinyağı

1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri

2 çay kaşığı tuz

1 çay kaşığı pul biber

Yapılışı:

Patateslerinizi bol suda haşlayın. Bu sırada tavuklarınızı, soğanınızı, kırmızı biberinizi ve yeşil biberinizi küpler halinde doğrayın. Doğradığınız tüm malzemeleri bir tavada zeytinyağı ile soteleyin. Pul biber ve tuz ekleyip bir kenara alın. Haşlanan patateslerinizi ikiye bölüp iç kısımlarını oyun. Sotelediğiniz tavuklarınızı patateslerinizin içerisine doldurun. Üzerine rendelenmiş kaşar peyniri ekleyip fırın kabınıza yerleştirin. Önceden ısıtılmış 190 derece fırında peyniriniz eriyip kızarana kadar pişirin ve sıcak olarak servis edin.