Soslu Bütün Tavuk

Malzemeler Yapılışı Tavuğu iyice yıkayın. Havlu ile kurulayın. Tavuk tek parça halinde iken , keskin bir bıçak kullanarak göğsünün ortasından ayırın. Daha sonra tavuğu ters çevirin ve et ezme aleti ile tavuk etlerini döverek güzelce düzleştirin. Öncelikle tavuğun her tarafını tuzlayın. Sonra kişniş tohumu, kimyon ve karabiber karışımı ile sıvazlayın.

Okumaya Devam Et

Sulu Tavuklu Patates Yemeği

Malzemeler Öncelikle soğanımızı yemeklik doğrayalım. Patates ve havuçlarımızı da küp küp keselim. Bir tavayı sıvıyağ ile ısıtıp tavuk etlerimizi nar gibi olana dek kızartalım. Bu arada tencere içinde zeytinyağı ile önce soğanımızı sonra havuç ve en son patateslerimizi güzelce soteleyelim. Dilenirse salça da ilave edilebilir. Daha sonra kızaran tavuk etleri

Okumaya Devam Et

İstanbul Festivali Kampanyası

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam venenatis massa nec lectus dignissim cursus. Aenean ornare ipsum et tortor tristique, tempus blandit odio porttitor. Mauris ut maximus arcu, quis pharetra ligula.

Okumaya Devam Et