İstanbul PERDER Şenpiliç tesislerini ziyaret etti.
İstanbul PERDER Üyeleri tam kadro olarak Türk piliç eti sektörünün lideri Şenpiliç kesimhanelerinden birisi olan Alifuatpaşa kesimhanesini ziyaret etti.
Şenpiliç Pazarlama Müdürü Fisun Eracar Şenpiliç'in son teknoloji ile donatılan Alifuatpaşa kesimhanesi ile üretim kapasitesini 320 bin tona yükselterek, sektördeki liderliğini pekiştirdiğini ifade etti.
Tesis gezisinin ardından düzenlenen bilgilendirme toplantısının açılış konuşmasını yapan Şenpiliç Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Haşim Gürdamar, "%13 pazar payıyla Türkiye'de piliç eti sektörünün lideri olarak sektörel anlamda tüm teknolojik gelişmeleri ve yenilikleri yakından takip ederek 'en büyük' olmanın yanısıra, 'en iyi' olarak anılmayı hedefliyoruz. Şenpiliç'in iş yapış felsefesinin temelinde; çalışanlarına, iş ortaklarına, devlete ve çevreye karşı dürüstlük temel anlayışımızdır" dedi.
Ardından Prof. Dr. Mehmet Akan 'piliç eti hakkında bilinen yanlışlar' konulu bir sunum gerçekleştirdi.
Toplantı sonrası Güral Sapanca'da düzenlenen akşam yemeğinde PERDER üyeleri ve şirket yöneticileri yeniden bir araya geldi. Burada bir konuşma yapan İstanbul PERDER Başkanı İhsan Biçen, misafirperverliklerinden dolayı Şenpiliç ailesine teşekkür etti. Biçen, "Tesis ziyaretleriyle satmış olduğumuz ürünleri daha yakından tanıyoruz. Almış olduğumuz çok değerli bilgilerle birlikte, ürünlerin satışlarını daha bilinçli yapıyoruz. Fabrikanızın kapılarını bizlere açarak gezme fırsatı sağladığınız için teşekkür ederiz" dedi. Yerli zincirler olarak yerli üreticileri her zaman desteklerdiklerini ve desteklemeye devam edeceklerini ifade eden Biçen, daha sonra Şenpiliç yönetim KuruluOnursal Başkanı Haşim Gürdamar'a plaket takdim etti.