Şenpiliç | Yemek Tarifleri | Milfoy kaplı tavuk budları

Şenpiliç
TR EN AR

Milfoy kaplı tavuk budları

Milfoy kaplı tavuk budları

Malzemeler

  • 6 adet tavuk baget
    6 adet milföy
    Tuz
    Aliminyum folyo
    Üzeri için
    Yumurta sarısı

Yapılışı

Tavuk bagetlerimizi güzelce yıkayıp su ile haşlıyalım. Pişince derisini çıkartıp tuzlayalım.Bu arada milföy hamurlarımızı dondurucudan çıkartıp oda sıcaklığına getirelim. Bagetlerimizi sarabilecek büyüklük kadar oklava yardımı ile genişletelim. Her bageti güzelce milföy hamuruna sarıp yağlı kağıt serili tepsiye yerleştirelim. Üzerlerine yumurta sarısı sürüp 180 derecede nar gibi kızarınca servis edelim. Arzu ederseniz üzerine salça sosu dökerek servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.

Kaynak: Afiyetle.com