Şenpiliç | Yemek Tarifleri | Tavuklu kalem makarna

Şenpiliç
TR EN AR

Tavuklu kalem makarna

Tavuklu kalem makarna

Malzemeler

  • 1 paket kalem makarna
    Kişi sayısına göre tavuk kalça
    Sıvıyağ
    Tuz ve karabiber
    Kimyon

Yapılışı

Öncelikle makarnamızı güzelce haşlıyalım.Etlerimizi yıkayıp kurulayıp her tarafını tuz ve karabiberliyelim.İsteğe göre kimyon veya başka bir baharatda kullanarak lezzetlenidrelim. Daha sonra tavada kızdırdığımız sıvıyağda arkalı önlü kızartalım. Haşlanan markamızı tuz ile tatlandırıp tereyağı ve sıvıyağ karışımı ile yağlıyalım. Servis ederken önce makarnamızı sonra tavuğumuzu arzuya göre salata ve yoğurt ile servis edelim. Afiyet olsun.

Kaynak: Afiyetle.com